31 Ağustos 2009 Pazartesi

4 Eylül Adana Demirspor - Livorno maçı..

Ne alaka ya diyeceksiniz.. Bu bir dostluk maçı ama gerçekten dostluk maçı bir birine dostum diye hitap eden taraftarların maçı.. Nasıl mı?

Yukarıda gördüğünüz Livorno taraftarlarının Orak Çekiç koreografisi.. 

Aşağıdaki de Adana Demirspor taraftar grubu Şimşeklerin bir görüntüsü ve salladıkları bayraktaki Che resmi..

Bu iki takımı birleştiren dostluk maçının oynanmasını sağlayanlar Sol görüşlü emekçi taraftarlar.. Livorno ve Adana Demispor'un bay geçtiği hafta yani 4 Eylülde Adana'da oynanacak maçı herhangi bir TV kanalının vereceğini sanmıyorum ama eğer öyle bir bilgi ulaşırsa size bildireceğim.. 

Gerçekten orda olmayı isterdim..

Sonradan gelen bir ekleme: Maça Şimşekler grubunun daveti üzerine Göz-Göz taraftarıda katılacak.. Bi hamlede Gençlerbirliği taraftarından bekliyoruz..

4 yorum:

sARu dedi ki...

bu adana demirspor lacivert siyah diilmiydi ya =)

oLi dedi ki...

mavi lacivert

uA-ergun dedi ki...

bir adanalı olarak yorum yapayim bari :) adanademirspor taraftarı güzel taraftar ama genelde 3 büyük takımın taraftarlarının desteklediği bi taraftar. ki ben de onlardan biriydim ta ki antiistanbul olmak istemeleriyle derhal bıraktım ve siz antiistanbulsanız bende antişimşeğim dedim :) bi çok insan da bunu görür yakın zamanda inş.
ama bi dipnot mlsf bu antiistanbulculukları bejekeye gelince işlemiyor neden çünkü tribün liderleri eski bejeke lideridir. bu yüzden antidemirsporum tabi ki maça gidecem ama livornoyu görmeye :))
alayına gider istanbul ..!

sARu dedi ki...

İSTANBULLL İSTANBULLL !!!