31 Ağustos 2009 Pazartesi

Alkışlar Manisaspor'a

Dün akşam oynanan Fenerbahçe - Manisaspor maçında Manisaspor'un baskılı, ayağa top yapan, çabuk çıkan, ilk toplara 2-3 kişi basan, rakibine top göstermeyen futboluna tanık olduk. Uzun zamandır İstanbula gelen anadolu takımlarında böyle bir futbol mentalitesi görmemiştik. Manisaspor'u ilk defa izleme fırsatı buldum, eğer sırf bu maç için değil de bundan önce oynadıkları maçlarda aynı futbolu sergiledirlerse bu ligin flash takımı adayım olur. 

Dün akşamki maçta sanki 13 kişi gibi topu alan Fenerbahçeli futbolcuların karşısına 3 kişi dikildi. Fenerbahçe'ye oyun kurma izni vermediler. Dün akşam maç oynanırken Manisaspor hakkında yazı yazayım dedim, Manisaspor puan alırsa veya galip gelirse, o yüzden yazdı diye düşünülebilir diye yazmaktan vazgeçmiştim fakat 90+4 te yedikleri gol'den sonra yazabilirim artık sıkıntı doğmaz diye düşündüm.

Sonuç olarak Mesut Bakkal ve talebeleri alkışı hakediyorlar. Tebrikler

2 yorum:

petit dedi ki...

Bir de beraberlik çıkarsalardı nefis olurdu. Ama Fener tökezlemeye başladı. Sion'dan sonra Manisa da salladı. Bursa yıkar muhtemelen. Bizim bugün mutlaka kazanmamız gerekiyor orası ayrı.

sARu dedi ki...

net skor...
ankaraspor :0
GALATASARAYIMIZ: 4 :)

ayrıca dakika 90+3 de orta sahanın kendi yarı sahasına bakan diliminde barça gibi pas yaparak o golü yemeside tecrübesizlikten başka birşey değildir manisaspor için...