25 Ağustos 2009 Salı

Hep mi Biz Yapıyoruz be Birader!



Dün Diyarbakır'daki maçtan önce başlayan maç sırasında devam eden ve maç sonunda ayyuka çıkan olaylar vardı.

Sahaya domates bile atıldığını görünce yuh demekten başka bişey gelmiyor elden.

Sabah sadece bu haberler vardı.Ama öğlenden sonra Hürriyet ve Milliyet gibi iki ''büyük'' gazetemizin haberlerine göre Diyarbakır başkanı beyfendi bu saha olaylarının nedeni olarak Galatasaraylı taraftarları göstermiş.

E be insaf kardeşim ya bide lafını üstü kapalı söylüyor ve bunu bir başarı gibi gazetelerimiz haber yapıyor.

Tabi canım onların hepsi bizden hatta zamanında Otto Bariç'e de Trabzonda taşı bizimkiler attı sonra kadıköy'de Mondragon'a meşale atanlar,Gerets'i taşlayanlarda gene onların içinde bizdik, sonra sonra sonra.. bu böyle devam eder.

Birde başkan 1950'li yılların resmiyle biz zamanında böyleydik demiyormu iyice kafam atıyor.Ya senin o resimde gördüklerinle dün bu olayları yapanlar hemşehir hatta bazıları akraba bile çıkarlar o zaman sorun kimde sizin bu duruma gelmeminizi sağlayan kimdir onu araştırmak lazım herşeyi gene (varsa) Galatasaraylı taraftara bağlamakda işin içinde kolayca sıyrılmaya çalışmaktan başka birşey de değil.

Abartmışsın diyebilirsiniz ama sıkılmaya başladım ben artık.Saha içindeki oyunlar yetti şimdide işleri saha dışına taşımaya başlandı.Bu kadarı ayıptanda öte bişey.Sizin renkleriniz takım elbiselerinizin altından zaten belli oluyor ama bu kadarıda şeref katsayılarınızı yeraltı seviyesine indiriyor.

3 yorum:

oLi dedi ki...

ünlü bestekar erkin'in dediği gibi.. evet biz yaptık! biz ordaydık! :)

sARu dedi ki...

atılan taşların bir taneside şerefsizlerden birinin kafasına denk gelmez mi ya !!!

ayrıca nam-ı diğer uslu uslu otur mahmut uslu ile aziz yıldırımın gollerden sonra korkularından yerlerinden kalkamadan adeta gollere gizlice sevinmeleri bu ülke insanlarında ne denli nefret uyandırdıklarının da bir ibaresidir...

oLi dedi ki...

şimdi biraz objektif bakmak istiyorumbu olaya ben.. Fenerbahçe olarak değil x bir takım ile oynanan maç olarak kabul ediyorum bu maçı. Şu anda ki siyasi olayların durumu belli kürt açılımı kürt saçılımı diye bir saçmalık peşinde a.k.p hükümeti. Bu süreçten geçerken diyarbakırspor'un bölgedeki açılım için önemi büyük. Halkı biraz oyalamak ki bu bir amerikan taktiğidir, halkı oyalayarak kürt sorunu çözmeye çalışıyorlar, ayrıca ben inanıyorum Diyarbakırspor'un SüperLig e çıkmasında hükümetin payı büyüktür.
Futbola siyasetin karışması kadar futbolu kirletecek başka birşey yoktur. Ama a.k.p. hükümeti heryere attığı gibi futbola da parmak attı. Bu yüzden Diyarbakırspor'un bu ligde yeri yoktur.