7 Ağustos 2009 Cuma

MALESEF 2G BİR ARADA


Tobias Linderoth dünkü maçta harikalar yarattı.

Topun yönünü değiştirdi,aldı,verdi,rakibe bastı ve biz tribünde Nonda'nın attığı 5.gole sevinirken sessiz sedasız yerini Ayhan'a bıraktı, herkeste oyundan çıktığını maç tekrar başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra farketti.

Güzel günler görebilirdi Tobi Galatasaray'da ama olmadı.Hep sakatlık,hep sorun.

Dün çıkarken sanki sakat değilmiş gibiydi ama durum farkedilmeyecek kadar kötüymüş yine.
Tobi'nin sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilmiş ve yarın ameliyat olacak.

En az 2 ay yok demek gerekir ki onun her sakatlığında durum 2 ay diye başlayıp artan bir sürede devam etti herseferinde.Tabi burdaki sorun sağlık kurulundada var ama Rijkaard geldikten sonra çeki düzen verilen bu kuruldanda geçti bu olay artık.

Onu 6 numaralı formayla çok defa seyretmek isterdim bu 3 sene boyunca ama kısmet değilmiş.

Futbol hayatı boyunca hiç sakatlanmamış denilerek Galatasaray'a gelmesi ve bizde geçirdiği bu 3 sezon zarfında futbol hayatı boyunca sakatlanma sayısına tek seferde ulaşması hem onun hem bizim şansızlığımız.

Elano'dan sonra bir yabancının daha alınmasını isteyen Rijkaard dünkü maçta iyi oynayan Nonda'yı tutup artık bu sakatlıktan sonra Linderoth'u kadroda düşünmeyebilecek olması gerçekten olasılıkların en yükseği gibi duruyor.

Bu durumda da bize ;

belki çok erken böyle demek için ama yinede iyi niyeti ve güzel duruşu için Teşekkür edip, Geçmiş olsun ve malesef Güle Güle Linderoth demek düşüyor. :(

1 yorum:

sARu dedi ki...

çok büyük talihsizlik... dünyada 1 maçta en uzun mesafeyi koşma rekoru bir önlibero, bize gelene kdr hiç sakatlanmamış bir önlibero... bizim talihsizliğimiz.. böyle olmasaydı keşke...