7 Eylül 2009 Pazartesi

Komplo Teorileri



''Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Turkcell Süper Lig’in 5. Haftası’nda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının çalışmalarına bir günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki basına ve taraftara kapalı antrenman, teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, açma germe çalışmalarıyla başladı.
Ana bölümünde fiziksel ağırlıklı çalışmaların yapıldığı antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.
Antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.
Ayhan Akman ve Tobias Linderoth sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından özel olarak çalıştırıldılar.
A Milli Takımımızın Estonya ile oynadığı maçta sakatlanarak karşılaşmayı tamamlayamayan ve kamp kadrosundan çıkan Gökhan Zan’ın bugün Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde MR kontrolü yapılacak.

Ümit Milli Takımımızın Beşiktaş ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sağ dizinden sakatlanarak kamp kadrosundan çıkan Aydın Yılmaz’ın tedavisine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde devam ediliyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına 8 Eylül Salı günü saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı antrenmanla devam edecek. ''

Milli takımlara yerli yabancı toplamda 5 oyuncu veren Beşiktaş bir hazırlık maçı yaptı geçenlerde,

Bu haber eski bir haber evet,

Şimdi de Aydın'ın sakatlandığı maça bi dikkat kesilin.
Bazı arkadaşlar çıkıp yok artık komplo teorisi üretme diyecekler ama ben ilk yazıyı okuduğumda aklıma bu geldi.
Herkes bir düşünsün sonra kararını versin.Başka takım mı yokda Beşiktaş, Ümit Milli Takım'la oynuyor ve sakatlanan Aydın oluyor.

Birde sadece 5 oyuncusunu milli takımlara gönderen bir takım için derbi maçı pazardan cumartesiye alınıyor,Galatasaraylı oyuncular hiç düşünülmüyor.Elano,Keita'sına önem verilmiyor.Kimse bana Beşiktaş'ın CL maçı salı demesin.Maç İstanbul'da ve üstelik toplamda 17-18(sayıdan tam emin değilm)oyuncusu milli takımlarda olan Manchester cumartesi şuanda Premier Ligin en iyilerinden Tottenham'la Londra'da maç oynayıp gelicek.

Eğer bunların hepsinin üstüne de ''sakat'' Nihat, Bosna maçında tek bir dakika bile oynamayıp,cumartesi Ali Sami Yen'e ilk 11'de çıkarsa işte ben ozaman Nihat ve Beşiktaş için ağzımı çok fena bozucam.

Hiç yorum yok: