28 Ekim 2009 Çarşamba

YUUHHHHH!!!

http://www.fenerbahce.org/stadgezi/

Önce herkes bu siteye bir girsin.Normalde bu şerefsizlerin sitesinin linkini dahi vermem ama fotoyu oradan kopyalayamadım.
Misafir taraftar tribünü migros tribünlerinin p ve h bloklarıdır.O blokları karşıdan görebilecek olan tribünlere tıklayın ve misafir tribün üstüne gerilmiş olan ağı görün.
Sonrada aşağıdaki haberi ve iddiayı okuyun.
A.....n a.. antu diyorum başka birşey demiyorum.


Keita'yı Galatasaraylılar mı yaraladı?

Derbide
kırmızı kart gören Keita'ya tribünlerden kim pet bardak attı? Fenerbahçe 1-0 önde iken Galatasaray'ın korner kullandığı dakikada Keita tribünlerden başına gelen bir madde nedeniyle uzun süre acı içinde yerde kıvranmış ardından pet pardağı maçın gözlemcisine sahayı enlemesine geçerek götürmüştü. Keita bu hareketi sonrasında sarı kart görmüştü...
Fenerbahçe taraftarının iddiasına göre Keita'ya tirbünlerden yabancı maddeyi atan Galatasaray taraftarı. Fenerbahçe taraftarıın internet sitesi
antu.com'da bu iddia videoyla pekiştirilmiş. Videoda Keita'ya gelen yabancı maddenin hangi tribünlerden geldiği gösteriliyor.
Derbi maçın 24’üncü dakikasında Galatasaraylı Keita, sağ kanattan kullandığı korner atışı sırasında tribünlerden kafasına atılan bir su şişesi ile bir anda yere yığılmış siyahi oyuncu daha sonra bu şişeyi sahayı bir uçtan bir uca katederek gözlemciye götürmüştü.. Fenerbahçe tribünlerinden atıldığı iddia edilen bu şişe büyük tepki yaratırken antu.com’un yayınladığı görüntülerde ise şişenin Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünlerden geldiği dikkati çekiyor..Antu.com bu görüntüleri yayınlarken şu görüşlere de yer verdi;
‘’Pazar günü Galatasaray’la 10 yıldır aynı sonla biten bir film çevirdik. Yine her yenildikleri derbi sonrası Galatasaraylıların ağlama sesleri ekranları kapladı, gazete sütunları şikayet yazılarıyla dolup taşmaya başladı. "Tecavüz" diyenler mi ararsınız, "terör" diyenler mi yoksa "Fenerbahçe`nin sahası kapanmalı" diyenler mi?
Önce gülüp geçtik. Çünkü bunlara alışmıştık. Yenilgilerini örtmek için klasik taktiklerdi bunlar ama sonra iş ciddiye binmeye başladı ciddi ciddi hakaretler edilmeye ciddi ciddi seyircisiz oynama cezaları istenmeye başlandı.
Buna Fenerbahçe taraftarları olarak bir cevap verme vaktimiz geldi. Şimdi bu saçma sapan isteklere, iddialara ilk cevabımızı veriyoruz. Galatasaraylı oyuncu Keita`nın kafasına atılıp ona değmediği halde gözüne gelmiş gibi rol yaptığı su bardağını Galatasaraylı taraftarlar attı. Forum üyelerimizin dikkatli çalışmaları sonucu görüntüler incelendiğinde Keita`nın olduğu yere atılan gelen su bardağının misafir tribününden geldiği açıkça görülüyor.
Artık bu ağlama faslı bitsin. Herkes mağlubiyeti insan gibi hazmetmeyi öğrensin yoksa her saldırıya cevabımız sürecek. Örneğin yan hakeme atılan yabancı maddeyi de onların attığını kanıtlamak gibi, Hakan Balta`nın attığı golden sonra tribünlerimize 2 kere yaptığı iğrenç kol hareketlerinin görüntüleri gibi.
İnsanda biraz utanma arlanma olur. Hem kendi futbolcuna yabancı madde at, sonra da Saraçoğlu terörü diye ağla. Bu aynı zamanda yayıncı kuruluşa da hediyemiz olsun. Fenerbahçe aleyhine olan her şeyi gayet güzel görenler Galatasaray söz konusu olduğunda üç maymunu oynuyorlar. E tabi insan Gs TV`yi bünyesine alıp, sempatisini iş ortaklığı düzeyine çekince bütün bunlar doğal oluyor.


Bu haberi yapan ve yayınlayan içinde içimde o kadar çok küfür ediyorumki öyle böyle değil.
Bari yaptığınız şerefsizliği pislik atarak temizlemeye çalışmayın.
Yaptıysa erkek gibi, tabi erkekseniz kabul edin.
Ben artık pazar günkü maç için tek birşey diyorum bu haberden sonra;
KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER.

4 yorum:

oLi dedi ki...

su satılmadı ki pet olsun tribünde..

petit dedi ki...

Maytapların bile geçmediği ağlardan pet su geçmiş :) Antu'nun komedyen olduğunu biliyorduk zaten ama şirazeleri bayağı genişmiş...

sARu dedi ki...

bunlardan çok büyük senaristler çıkar... hatta bu makalenin sahibi tarantinoyla görüşsün... a.k. un evlatları !!!

arob dedi ki...

kendı statlarından bı hbr bu akıl yoksunlarının zeka nıyetıne beyınlerınde ne tasıdıklarını cok merak edıyrm
kadıkoyde suyu bırak yerı geldıgnde hareket edecek yer yokken utanmadan bu ıddıayı ortaya atmak ve bunu basınla ortak yurutmek ıcın serefsızlık kelımesı bıle kıfayetsız kalıyo
Allah hepinizin belasını versin.