11 Kasım 2009 Çarşamba

GALATASARAY'ın Yolu.

-Ali Sami Yen'de tek forvet mi oynanır?


-Korkaksın Rijkaard,hemen istifa et!


-B planı yok!


-Oyunu okuyamıyor!


Ve benzerleri..Bu hafta maçta olmadığından haddim olmayarak şöyle bi bu zamana kadar geçen maçlardan gördüklerimi aktarayım dedim.


Şimdi biz de Galatasaray Taraftarı olarak bazı sorular soruyoruz;


Siz hiç hayatınızda sistemine bağlı ilkelerinden ödün vermeyen insanlar görmediniz mi?


Siz hiç hayatınızda bu işi sizden daha iyi bildiğinden emin olduğunuz bir insana karşı saygı duymayı denediniz mi?



Siz bu takımın teknik direktörünün Piontek ve Derwall sonrası Türk futbol tarihini değiştirmek istediğini farkettiğiniz için korkudan veya aldığınız telkinlerden dolayı saçmaladığınızı farketmediğimizi mi sanıyorsunuz?


Chelsea Drogba ile,Barça Zlatan ile,Milan Pato ile,L'pool Torres ile tek forvet çıktığında evindeki maçlara (ki uzun diyebileceğimiz bir zamandan beri) oradaki meslektaşlarınız da bu yorumları yapıyorlarmı?,siz oralarda gazetecilik-yorumculuk yaparken bunları söyleseniz işsiz kalabileceğinizi biliyorsunuz değil mi?


Bu takımın kağıt üzerinde tek, fakat sahada 4, hücumcu ile oynadığını neden kabul edemiyorsunuz?


Bizim taraftar olarak bu teknik ekibe (cvlerini üst üste koysak sizin yazdığınız elle tutulur mantıktaki yazılarınızdan daha kalın olacakları aşikar) sonuna kadar güvendiğimizi,bu sene 8. bile olsak ilerleyen yıllarda elde edeceğimizden emin olduğumuz başarılarımızın temeli atıldığı için çok mutlu olduğumuzu farketmek sizi sinirlendiriyormu?


Bıraksan kahvede eşli okey bile oynayamayacak uyumdaki adamları alıp,bir de utanmadan yanyana oynatıp onlardan iyi birer ikili yarattığı için (H. Balta-Kewell,Sabri-Keita) çemkirmelerinizi görmüyoruz mu sanıyorsunuz?


Halihazırdaki taraflı tarafsız futbol endüstrisine hizmet eden yazılı ve görsel basın bu Arma sevdalılarının s2nde değildir,artık bunu kabullenip "Arda'nın ceketi" "Rijkaard'ın kıyafeti" üzerinden vurmaya devam edecekseniz ya fashion one da nişantaşı motorlarını incelemeye başlayın,ya da artık adam gibi yazılar yazmaya başlayın.



Artık anlayın;
Geliriz,Görürüz,Yeneriz.




1 yorum:

sARu dedi ki...

ı lıke ıt...