25 Kasım 2009 Çarşamba

Mekteb-i Sultani kaynamaya başladı..


Galatasaray spor kulübü Cemal Nalga olayıyla çalkalanmaya devam ediyor, bana göre bir liseli oyunu olan bu rezalet bugün Divan Kurulunda olağanüstü görüşülüyor. Sonuç gerçekten yönetim ve Galatasaray spor kulübü için çok önemli.

Bu olayların patlak verdiği ilk günden beri beklediğim tek istifa vardı o da gerçekleşti. Ahmet Dedehayır sonunda istifa etti. Hiç bir şeyi beceremediği gibi istifa etmeyide beceremeyen Ahmet Dedehayır a bundan sonra ki yaşantısında mutluluklar dilerim. Bir daha görüşmeyelim.

3 yorum:

Selocan dedi ki...

Bıktım şu Liseli tayfadan. Adnan Polat yap bir güzellikte kurtulalım...

Yasemin Yıldırım dedi ki...

oLi amma sallamışsın Galatasaray'a ya ben bile bu kadar ağır eleştirmiyorum :) Aldığım haberlere göre kara listedeymişim. Ben de haftanın tahminlerinde göremeyince seni şaşırmıştım.

oLi dedi ki...

@Selocan24 Galatasaray spor kulübünün başkanı liseli olmayınca kulübü düşmana kaptırdık zannediyor liseliler, mart ayında işimiz zor gibi gözüküyor. Özhan Canaydın dönemi gibi bir dönem daha yaşamak istemiyoruz.

@Yasemin Yıldırım; artık blog'unuzun sıkı takipçisi olmasam bile orada ki arkadaşları örgütlemeye devam ediyorum. Hala ısrar ediyorum arkadaşlarım adına tahminlerde ortalama alınmalı. Yoksa greve gidebiliriz. :)