14 Mayıs 2010 Cuma

16 dakika

14 Mayıs 2006...
O gün Ali Sami Yen ağladı...
O gün orada bambaşka birşey yaşandı...
O gün yaşananları kimse anlatamadı...
O 16 dakikayı..

5 yorum:

sARu dedi ki...

öğlen 2 sularında sokaktaydım ertesi sabah eve döndüğümde ve sonraki günlerde, Nasıldı ? sorusuna vericek cevap bulamadım... nasıl anlatılırdıki...

Selocan dedi ki...

Bu sene çok acı bir şey yaşanacak. Fenerbahçe puan kaybedecek ama Bursa da kazanamayacak. Daha sonra şom ağzım yüzünden dövebilirsiniz. Ama Galatasaray olamıyorsa şampiyon kim olursa olsun sallamıyorum.

Bu arada ben de o maçtaydım.

mischa dedi ki...

Hiçbir kelime o gün yaşadıklarımız açıklamaya yetmez

oLi dedi ki...

o gün çok ümitliydim ben ama kimseye söyleyemedim.. hakkıımızdı o sene bizim şampiyonluk, 15 seneye yaklaşan tribün hayatımda çok kez aynı anda 2 maç 3 maç oynandığını bilirim fakat hiç diğer maçları takip etmemiştim.. o sabah içimde bir umutla çıktım evden küçükyalı kenan evren kışlasının çıkışında ki askeri malzemeler satan bir dükkana gittim küçük cep radyosu aldım 7 liraya :) manuel ayarlamalı bir radyoydu maç başladı zor zar bi kanal buldum maçı yayınlayan ara ara dinliyordum denizli bastırıyor rüştü kurtarıyor hep aynı devam ediyordu maç.. radyo spikerinin bir kontra atak yusuf gidiyor yusuf ilerliyor yusuf yusuf sesleri geliyordu denizliden ;) orda ortaya mı bıraktı dedi pas mı dedi bilmiyorum gooooooool sesiyle ne yapacağımı bilemedim ayaklarımdan beynime doğru bir uyuşma geldi ellerim titriyordu bıraktım sahaya fırlattım radyoyu top toplayıcı çocuk aldı dinlemeye başladı(sağlam radyoymuş) 16 dakika uzatma var elimde radyo yok 2 yan sıradaki herif kulaklık takmış dinliyor bende adamın ağzına bakıyordum ne söyliyecek acaba diye.. sami yende sessizliği bozan bir tezahurat hatırlıyorum.. ALLAHIM BİZLERE ŞAMPİYONLUK NASİP ET!!

Adsız dedi ki...

Tarih, seni ıslıklayanları yazmayacak,yazdırmayacağız.


ŞAŞ !