9 Mayıs 2010 Pazar

Büyük Kaptan..


Antalyaspor maçında 77. dakikada oyundan alındıktan sonra morali çok bozulmuş kaptanın.. maç sonunda da takım otobüsüne binmeyip kendi arabasıyla ayrılmış Ali Sami Yen'den.. Büyüksün kaptan..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya imam bırak Allah aşkına,kabul edin aga tayfa arda olayında sıçmıştır,üstüne de sıvamak için ibne basından daha fazla haber-foto-sebep-bahane kovalamaktadır ki yaptıklarını "aha bak böle yapıyor işte" diyerek meşrulaştırsın..sen oynamadığı maç yüzünden adamın anasını sik,belki de karısı olacak kızın üstünden vur,ondan sonra adamın insan olduğunu unuturcasına o GS kaptanı!

Kardeşim siz de Galatasaray Taraftarısınız.siz de bu na uygun hareket edin o zaman derler adama...binsin..gelsin benim üstüme binsin..oh siki saolsun!

siktirip gittikten sonra takım yarrak gibi oynayınca "ah arda olcaktı" demeyin ama..

oLi dedi ki...

kaptanlığa yakışır hareketlerde bulunsun.. ben bu sene başından beri bir şımarma seziyordum arda da herkese de söyledim bunu..

yapmaması gereken şeyler bunlar sen kaptansın protesto edilmiş olabilir, o taraftarın psikolojisini arda da biliyor sende biliyorsun takım kötü gitti şampiyonluk gitti taraftarın belli beklentileri oluyor başarı bekliyor olmayınca protesto ediyor.

Galatasaray taraftarı protesto etti sonra gönlünü almak istedi.. sen git manisada tribüne kaldır elini öp armayı formayı bitsin gitsin taraftarı karşına almakla bi çözüm bulamazsın.

çocuk gibi triplere girmesin adam olsun canımı yesin.

Adsız dedi ki...

herşeyi 23 yaşında çocuktan beklemekle olur mu bu işler peki?

bu sene bu savunduğun taraf hangi maçı aldırmış? hangi maçı döndürmüş?

hiçbirini...

adam oynamış 50 maç bu sene..üstüne asist kralı..daha da iyisini yapabilirdi evet..o yeteneği gücü var doğru...e peki o insan değil mi? armayı öpsün..adam zaten armayı öpüyordu..herif sakat sakat çıktı..e yuhladınız abi adamı...ben olsam ben de öpmem..öpünce yuhluyosunuz seviglisine sarıyosunuz,arma öpmekle olmaz diyosunuz..o da öpmüyor..öpmesin aga zaten..bu seneki taraftara (kendim de dahil) kocaelispor bile fazladır bırak Galatasaray ı,şampiyonluğu...

eğri oturup doğru konuşmak lazım.boku kaptana,ona buna atmaktan önce.şapkayı koyup aynaya bakmak lazım..sezon bitti..bunu delikanlı gibi yaparsak seneye güçlü gireriz..yapmayıp kendi kendimizi kandırmaya devam edip
"yüce gs taraftarı" "bu büyük taraftar!" diye diye kendi kendine masturbasyon malzemesi çıkararak öle 2. turlarda kıçımıza bakıp döneriz geri..

büyük taraftarmış..kendi sahasında kendi takımını,kaptanını yuhlayan taraftarın sadece götü büyüktür. hem de haddinden fazla ki bunu indirmek gerekir...hem hiçbişey yapma,bütün sezon takımı uyutucak,sündürücek ne kadar tezahürat,ne kadar nejat alp-cengiz kırması şarkı varsa söyle,ondan sonra coşmayınca takım tepki vermeyince ayak uydurup buna,kalk isyan et...

oldu gözlerim doldu.

uAMem dedi ki...

adam gibi hareket ettsin. oynamayacaksan adam gibi söyle ben oynamayacagim diye yedekte veya tribunde otur.. bu kaptan bize zarar veriyor !

bonaventure dedi ki...

galatasarayda asist krallarını küfürlerle uğurlamak adet olacak yakında.

uAYLMZ dedi ki...

Arda cok uzerine aliniyor yazilan, cizilenleri ve oyununu cok buyuk bir sekilde etkiliyor... Gelecek sene ayni duruma dusersek Arda'yi hepten kayipederiz. Ya bunlarla basa cikmayi bilecek ya da yurtdisinda surdurecek futbolunu.

Adsız dedi ki...

Arda üzerine mi alınıyor?

Yahu adama Ali Sami Yen Stadyumu'nda minimum 15 bin kişi "kimisi sinema kapatır" dedi daha nesini alınacak??

Bütün sene hiç maç oynamamış forma giymemiş adama "Formanın hakkını veren adam" pankartı aç (ki sonuna kadar hakeder o ayrı) Gene puan kaybedilen hiçbir maçta oynayamamış ama gene de bu sene 46 maç ta 21 asist 9 gol atmış adamı "ruhsuz ibne" diye damgala..ondan sonra çok alıngan çocuk yavvvv..


La havle....