7 Mayıs 2010 Cuma

İ. melih gökçek ve Şaibesiz lig..


İ. melih gökçek'in bulunduğu bir yer düşünün şaibe ve dalavere olmayan.. A.gücü antremana çıkmıyor, yarında çıkmayacaklarmış, 10 milyon dolar alacakları biriken topçular maça çıkmayacaklarını söylüyorlarmış.. Türkiye liglerinde bu alacak verecek meseleleri sürekli olur futbolcular buna alışıktır. Ama burda değişik bir durum var İ. melih gökçek bu işleri iyi bilir akşam yatarken aklına gelen bir hinliği sabah uygular..

Ankaragücü maçın satışı için antremana çıkmayan topçularını kadro dışı bırakacak ve a2 takımdan futbolcularla maça çıkacak veya en önemli futbolcularını kadro dışı bırakacak i. melih gökçek ve piyonu ümit özat..

Vittek memleketine gitmiş.. Hmm vittek sakat mı? değil.. ankaragücü ligi bitirmiş, ne bursa kardeşliği ne şeref ne haysiyet.. zaten İ. melih gökçek'in olduğu yerde bunlarda aranmaz!!!

1 yorum:

bonaventure dedi ki...

vittek sakat diye biliyorum. 3 haftalık bir sakatlığı varmış sezonu kapatmış o yüzden de. ama diğer söylediklerin doğru olabilir pek tabii ki. ayrıca ne bok yerlerse yesinler. bursa oynamadan 9 puan aldı. fenerde alsın. eşitlensin.