25 Ağustos 2010 Çarşamba

10 Sene Önce Bugün.. 10 Sene Sonra Bugün..


10 sene önce bugündü.. Maça çıkarken hiç bir taraftarın hiç bir futbolcunun içinde mağlup oluruz korkusu yoktu..

"Galatasaray'ın adının olduğu heryerde umut vardır" #10 Hagi

Hagi bu sözü söyledi ve öyleydi gerçektende. Yenilsek bile ezilmezdik.. 2-0 Mağlup durumda ki takımın futbolcusu gözünden yaş akarken 85. dakikada pres yapardı ve biz o takım için canımızı verirdik..

Şu anda görüyoruz ki bizim takımın topçuları nerde olduğunun farkında değil, ne tarihi göstermişler bunlara ne Galatasaray ruhunu, saldım çayıra mevlam kayıra herkes lay lay lom. Ne arkadaşlık var ne dostluk, takım içinde gruplaşmalar var. Yeniçeriler var takımın içinde, kaptan desen allahlık ali bey ne takımın başında duruyor, ne takım ona saygı duyuyor. Eskiden kaptanlarımız floryada yatardı, yabancı topçuyu alır gezdirirdi, gençlerin cebine harçlık verirdi..

Ama burda topçulara ne kadar kızabilirsiniz ki? "Galatasaray" GALATASARAY olduysa bunlar takım içinde ki öz Galatasaraylı inanmış futbolcular sayesinde olmuştu. Yönetim burada ne yaptı? Takımda abi bırakmadı takımı toplarlayacak bir arada tutacak kimse kalmadı. Burada isim vermek istemiyorum herkes anlıyor benim hangi futbolculardan bahsettiğimi, o zamanlar kimlerin takıma abilik yaptığını, gerekirse soyunma odasında gençlerin kulağını çektiğini..

Sporcularımızın, Spor Kulübümüzün, Futbol Takımımızın bu hale gelmesinde ki tek suçlu YÖNETİMDİR! Yönetimin tek derdi PARADIR.

Yönetimin tek başarısı ve çabaladığı tek iş MADDİYATTIR. Taraftarı Müşteri olarak görmektedir. Bizim SEVGİMİZİ SUİSTİMAL ETMEKTEDİRLER. Siktir edin sportif başarıyı Galatasaray ruhunu demişlerdir.

Bizim içten ve temiz duygularımızla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Galatasaray Spor Kulübü Mazisinde nice şampiyonlukların nice başarıların yattığı spor kulübüdür. Ve bu SPOR kulübü için Galatasaray taraftarı 7 den 70'e istanbuldaki taraftarından vanda ki taraftarına kadar canını vermeye hazırdır. Bu sevgiyi bu vazgeçilmezliği kullanmayın. Kullandırtmayın!

Super Kupa Zaferimizin 10. Yılı Kutlu Olsun!

Hiç yorum yok: