21 Ağustos 2009 Cuma

Nereden nereye....

2 Gazete-2 haber...

4 sene...


Önce;

Konyasporlu Altan Galatasaraylı oldu
Galatasaray, Sakaryasporlu Ragıp`tan sonra Konyaspor`da forma giyen 29 yaşındaki Altan ile de resmen anlaştı. Galatasaray`ın transfer listesinde yer alan ancak iki ayrı menajerinin bulunması nedeniyle yönetimin `Menajer sorununu çöz de gel` dediği Konyasporlu Altan yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Ceylan Çalışkan, yetkili menajerin kendisi olduğunu belgeleyince, Antalya`da tatil yapan Altan`ın yerine resmi mukaveleye imza attı.
Yasin YILDIRIM

Akşam gazetesi 6 Haziran 2005

________________________________________________

Sonra;

Elano Galatasaray'da!
Sarı kırmızılılar, Manchester City'li Elano'yu renklerine bağladı...
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Rijkaard'ı takımın başına getirerek büyük sükse yapan, bu hamleden kısa süre sonra Keita'yı transfer ederek manşetleri süsleyen Galatasaray son bombayı Brezilya Milli Takımı ve Manchester City'de forma giyen Elano'yu renklerine bağlayarak patlattı. Haldun Üstünel, adı Beşiktaş ile de geçen Elano için City ile 7 milyon euroya el sıkışarak bir kez daha transferi bitiren isim oldu.

HaberTürk Spor.
30/07/09 04:12



Çok Şükür.

1 yorum:

sARu dedi ki...

alper; sen bizle berabermi döndün yoksa, arka koltukta saklanıyodun sanırım =)) dönüşte aynı muhabbeti yaptık oliyle eskiden kimleri transfer ediyorduk şimdi ise kimleri... hey gidi günler :)