20 Ağustos 2009 Perşembe

Türk Spor Basını..

Sürekli söylüyoruz "Türk spor basınında tarafsızlığın rengi sarı laciverttir.."  Milliyet gazetesi yazarlarından Mehmet Çiftçi bugün Galatasaray'ın yeni transferi Elano transferi hakkında bir yazı yazmış (s..çmış demek geliyor içimden ama) 

Yazıda Elano'nun Brezilyanın Santos kulübüne bedava verileceği, Galatasaray'ın gelip 7.m€ ödeyerek Elano transferini gerçekleştirdiği iddia ediliyor. 

Man. City Brezilya milli takımı futbolcusunu bize yaramaz diye bedava(!) gönderecek, ve bu transfer için sadece Santos devreye girecek.. Ah be Mehmet Çiftçi sen tamamen İsmail Er olma yolunda ilerliyorsun bu azimle gidersen onu geçeceksin inanıyorum buna.. Hadi aslanım görim seni..

Milliyet Gazetesinde ki Yazı..

Bu arada aceto'da bu konu işlenmiş hatta Brezilya basınında çıkan haberlerde oraya eklenmiş.. 

aceto'nun yazısı..

2 yorum:

arob dedi ki...

iyi gidiyo hersey ve inş. bozulmayacak
bole sacma haberlerle aralara fitne fesat sokmaya calısanlar cıkıcak cunku onların gozlerındekı para hırsını cozen serefsız adamlar var ulke futbolunda
inat olsun ulan tüm y.........

sARu dedi ki...

yeter artık ya !!!! kosecki ile başlayan ve günümüze kadar gelen türk medyasının oyuncularımızla veya teknik direktörlermizle uğraşma veya kötüleme alışkanlığından sıkıldık artık !!! şampiyonuz bu sene istemesenizde !!!