25 Ocak 2010 Pazartesi

Ulan ben varya.. neyse bişi demicem..


Başlıkta ki söz çoğumuzun başına gelmiştir konuşurken sinirden ağzımızdan tam birşey çıkacakken neyse diyip kestirip atmışızdır.. Hayretler içinde bakıyorum son günlerde olanlara. Harry Kewell gönderilecekmiş yerinde santos mu ne öyle bişi gelecekmiş.. Hiç akla mantığa sığar mı bu? Hangi zeka yoksunu bunu aklından geçirebilir? Beni bilenler bilir arkadaş ortamında olsam neler söylerim ne sıfatlar eklerim bu olanlara. Santos mudur kimdir (ben pek bilmem Galatasaray harici takımlarda oynayan topcuları) Futbolunu bilmem ama Harry ve bizim aramızda ki elektrik, sevgi çerçevesinde Harry'nin sağ baccağı olamaz.

Bu arada unutturmayın bi yazı yazacağım kulübün transfer politikası hakkında.. Transfer politikasından birazcık kıllandım. Sonumuz hayır olur inşallah..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Erhan telli denen ibnenin haberi değil mi bu ya?

gidtmez,gidemez nereye gidiyo...ADnan polat bu akşam saat 17:00 de gs tvde açıklamalar yapacakmış...direk yalanlamadan açıklama yapılması da kıllandırmıyo değil gerçi...du bakalım..

Mario Jardel dedi ki...

sanırsam sabah gazetesinin haberi bu.. Bir avuç çapulcu kendince eyleniyor işte.. Kewell şu takımdan gidecek en son yabancıdır.. Bunu biz görüyoruz yöneticiler haydi haydi görüyordur.. Köpekler istediği kadar havlasın ne güzel söylemiş büyük lucescu.. Köpekler istedi diye atlar ölmez..

Honour dedi ki...

Eğerki nisana kadar hem baros hem kewel yoksa ikisinden birinin sözleşmesinin dondurulması daha mantıklı bence şu şartlarda. takımda tek forvet nonda var avrupa kupasında oynayacak. nondanın gönderilmesi demek geçen yıl meiranın yerine nasıl kewel stoper oynadıysa bu senede neill'i forvet oynatırız demektir. iş başka aşk başka bize oynayacak topçu lazım;)

Elan dedi ki...

gitmesi, en azından gönderilmesi sözkonusu olamaz. hayal ürünü soru cevap şeklinde röpörtaj bile yaratabilen, photoshop destekli osuruktan haberleri tıkır tıkır üretebilen güzide türk spor basınının son icraatı, son üfürükten haberi. İnanmayın..Seçime bu kadar az zaman kalmışken, bu kadar tepki çekecek bir harekete girişmez yönetim..

Adsız dedi ki...

ya seçimine kongresine sokayım,tevfik fikret salonunun kapısını sokarlar adamın g..üne öyle iş mi olur ya...ulan sevgilimden ayrılmış gibi bir ruh haline soktu şerefsiz basın beni zorla...tööbe töööbee...